Beste,

ik ben de dochter van wijlen kunstenaar Ward Lernout en ben op zoek naar mensen die schilderijen van mijn vader in hun bezit hebben.

Wij willen postuum een oeuvre catalogus samenstellen en daarom zoveel mogelijk werken verzamelen om ze mee op te nemen in de catalogus. Aangezien mijn vader vroeger in de Boendale kring actief was, heb ik een vraag voor uw leden en ex-leden. Indien er mensen zijn die werken van Ward Lernout in hun bezit hebben zouden ze mee kunnen werken aan ons project door een afbeelding te mailen naar mij mét vermelding van jaartal, afmetingen (zonder kader) en eventuele titel (achterkant).

Ik zou u zeer erkentelijk zijn  indien u mijn vraag kon doorgeven aan uw leden met de vraag mij te mailen op tille.lernout@telenet.be OF tille.lernout@noolim.net

Hopend op uw reactie

mvg  Tille Lernout

Comments are closed.